tag:blogger.com,1999:blog-3517271305240283203.post1574134752872536026..comments2024-01-11T20:07:12.709+08:00Comments on Engineers Love Cooking: BEBOLA DAGING KUKUS BUATAN SENDIRI / HOMEMADE STEAMED MEATBALLEngineers Love Cookinghttp://www.blogger.com/profile/13940179655950973323noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-3517271305240283203.post-86004070302177330122013-08-30T22:47:54.970+08:002013-08-30T22:47:54.970+08:00Salam intan izwani, dough tu selepas dicampur deng...Salam intan izwani, dough tu selepas dicampur dengan semua bahan, dikukus seketika untuk memudahkan dibentuk bebola. Selepas menjadi bebola dikukus sekali lagi agar kekal menjadi bulat. Selepas itu boleh digoreng atau terus dimakan bersama sos. Insyaallah jika dimasuk dalam sup akan kekal bentuk. Cubalah.Engineers Love Cookinghttps://www.blogger.com/profile/13940179655950973323noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3517271305240283203.post-14938267393679712542013-08-29T14:48:31.637+08:002013-08-29T14:48:31.637+08:00assalamualikum..
saya nak tumpang tanya doh tu sbl...assalamualikum..<br />saya nak tumpang tanya doh tu sblm bulat2 kn tu rebus dulu ye?<br />dah lepas rebus baru kepalkan blk kn pastu nak kena tabur tepung sikit ke yg untuk kepalkan?<br /><br />saya buat kukus tu skali je, tp bila dah msuk dlm sup dia xjd bulat, dia pecah2..<br /><br /><br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/18339951328343043050noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3517271305240283203.post-22533400968841915992012-09-02T20:08:57.568+08:002012-09-02T20:08:57.568+08:00Salam Mamasya, terima kasih sudi singgah di blog s...Salam Mamasya, terima kasih sudi singgah di blog saya. Your blog pun apa kurangnya.Engineers Love Cookinghttps://www.blogger.com/profile/13940179655950973323noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3517271305240283203.post-73431145969397158152012-08-30T19:53:38.480+08:002012-08-30T19:53:38.480+08:00Slmt hari Raya Aidilfitri ELC.tkasih berkunjung ke...Slmt hari Raya Aidilfitri ELC.tkasih berkunjung ke dapurmamasya. tengok meatball tu terbayang kesedapan bakso yg dimkn semlm. dah intai ayam percik yg ELC masak ...nampak menyelerakan. menu open house kat bawah tu dg set nasi putih pun nampak sedap....pasti tetamu suka dg juadah yg dihidangkan. Mamasyahttps://www.blogger.com/profile/16844200994761824741noreply@blogger.com