Layered Bread Lasagna
Ingredients
16 slices of sandwich bread (the number depends on the casserole)
3 cups homemade spaghetti bolognese sauce
250 grams of mozzarella cheese
100 grams of peeled grated parmesan cheese
½ cup evaporated milk
Basil leaves
Olive oil
Methods
- Rub olive oil on the baking casserole.
- Preheat oven at 240 degrees Celsius.
- Arrange the bread in the casserole covers the base.
- Pour evaporated milk over bread and poured spaghetti sauce over the surface.
- Arrange another layer of bread to cover the surface and poured milk over bread.
- Sprinkle with parmesan cheese to covered surface.
- Coat flattens bread with evaporated milk. Pour spaghetti sauce.
- Sprinkle with mozzarella cheese, parmesan cheese and basil leaves.
- Bake it for 20 -30 minutes or until cheese becomes golden brown.
- Ready to be serve.
Bahan-bahan
16 keping roti sandwich (bilangan bergantung kepada bekas pembakar)
3 cawan sos spaghetti bolognese
250 gram keju mozzarella
100 gram keju parmesan disagat
½ cawan susu isian sejat
Daun selasih
Minyak zaiton
Langkah-langkah
- Sapukan minyak zaiton pada bekas pembakar.
- Panaskan ketuhar pada suhu 240 darjah Celsius.
- Susun roti di dalam bekas pembakar menutupi bahagian dasarnya.
- Tuangkan susu isian sejat ke atas roti dan dituangkan sos spaghetti keseluruhan permukaan.
- Susun lagi lapisan roti menutupi permukaan dan dituang susu ke atas roti.
- Taburkan keju parmesan menutupi permukaan.
- Lapiskan roti dan dituang susu isian sejat. Tuangkan sos spaghetti.
- Taburkan keju mozzarella, keju parmesan dan daun selasih.
- Bakar selama 20 -30 minit atau sehingga permukaan keju menjadi kuning keemasan.
- Siap untuk dihidang.
No comments :
Post a Comment