Cooking with a dash of love, which is the key ingredient to good cooking. Happy Reading and Happy Cooking!

Followers

Thursday, 1 March 2012

LEMPENG KELAPA (PEK NGA) BERKEJU / CHEESY COCONUT PANCAKE



Cheesy Coconut Pancake

Ingredients

300 gm flour
5 tablespoons of grated coconut (take the white)
Salt
Sugar
Water
Mozzarella cheese
Slice cheddar cheese (cut small)

Methods


  1. Mix flour with grated cocoanut. Add water gradually
  2. Add cut slice cheddar cheese. Add salt and sugar to taste.
  3. When the mixture is thick condition, ready to be fried in the pan.
  4.  After the pancake become crisp, sprinkle with mozzarella cheese.
  5. Once the cheese is melted, ready to be served.


Lempeng Kelapa Berkeju
(Orang utara panggil Pek Nga)
Bahan-bahan

300 gm tepung gandum
5 sudu besar kelapa parut (ambil yang putih)
Garam
Gula
Air
Keju mozzarella
Keju keping Cheddar (dipotong kecil)

Langkah-langkah

1.    Gaul tepung bersama kelapa.  Masukkan air sedikit demi sedikit.
2.    Masukkan kepingan keju cheddar yang dipotong.  Masukkan garam dan gula secukup rasa.
3.    Apabila campuran berkeadaan kental, siap untuk digoreng di atas kuali.
4.    Setelah lempeng menjadi garing, taburkan keju mozzarella.
5.    Setelah keju cair, siap untuk dihidang.

No comments :

Post a Comment

You May Like This:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...